Selasa, 19 Januari 2010

funny...



Polis : Boleh kamu terangkan bagaimana rupa orang yang menyerang kamu itu?

Mangsa : Eer.. masa tu dia pakai topeng.

Polis : Boleh kamu terangkan ape yang ada dalam topeng tu?

Mangsa : Rasanya, muka dia.

Ceh, memang la.


Charlie Chaplin pernah mendapat tempat ketiga dalam pertandingan Charlie Chaplin Look Alike Contest kerana mereka hampir serupa dengan Charlie Chaplin..

Ha3


Guru : Apa tarikh lahir kamu?

Student : 15 Julai

Guru : Pada tahun bila?

Student : Err.. setiap tahun, cikgu.

Ish budak ni..



Lagi 3 hari anniversary sepasang suami isteri.

Isteri : Abg, saya mimpi abg belikan saya satu set berlian pada anniversary kita.

Suami : Hmm.. Abg tau ape hadiah special nak bagi kat sayang. Mesti sayang suka.


Pada hari anniversary mereka, pasangan tersebut makan di luar.

Suami : Abang ade hadiah special untuk sayang. Tutup mata.

Suaminya pun memberikan hadiah tersebut. Apabila isterinya melihat hadiah tersebut, mukanya berubah.

Suami : Kenapa? Tak suka ke? Kan sayang cakap sayang mimpi abang bagi set berlian. Jadi abang belikanlah buku tafsiran mimpi ni..

Ceh..dasyat punya suami. Buat2 tak paham plak.!!


Di sebuah tong merah (tempat letak surat)

Cucu : Atuk buat ape tu?

Atuk : atuk bagi surat kat kawan atuk.

Cucu : Dah lama ke dia tinggal dalam tu?


2 comments:

hana berkata...

walaupun tak lawak.. ketawa je lah ye..he2

Writer berkata...

lawak seyh yg last skali 2...

 

Hana - The StoryTeller a.k.a. Penglipur Lara Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template