Rabu, 29 Jun 2011

aku nikahkan engkau part 10



“Hmm.. malam-malam David selalu datang ketuk pintu rumah saya. Can you please take care of my sweet heart till morning? Don’t worry, I already feed her. If she make you feel uncomfortable, just put her in this cage, ok.” Hamdi mengajuk cakap orang putih tu.

Dahiku berkerut.. Cuba menghadam maksud leksikal perkataan-perkataan yang baru menembusi otaku.

“Kucing David tu tak gatal macam awak pun. Sebab tu saya ni teruna lagi. Hahahahahahahaha” Hamdi yang kuram asam tergelak besar sambil melangut ke langit.

“Benci awak..” mulutku seperti huruf “U” terbalik. Mataku merah..

“Alalalala.. Saya gurau je. Jangan la marah Nanti saya beli coklat ey..”

“Tak nak!! Penipu. Jahat.” Apesal aku kuat merajuk pulak ni. Ish. Malu la. Control.. control..

“Auuu… cak!! Jangan la muncung gitu. Gaya meriam buluh je sayang oi..” Hamdi mendekatkan wajahnya ke arahku.

“Nak balik hotel la. Bye..” aku terus bangun dan berlari sekuat hati. Huh.. malu.. malu.. malu.. Boleh nangis pulak. Nampak sangat aku dah.. Huh. Tak kan lah. Hati aku tak selembut itu untuk dicairkan.

Hamdi berlari mengejarku. Mak ai… Lajunyer…

Aku bersembunyi disebalik pokok bunga renek berbunga merah sambil mengintai.

“Aikk. Mana pulak dia ni?” aku merendahkan badan. Tak nampak pun dia..

Tiba-tiba, aku terasa air jatuh dari langit.Yang peliknya, langit tak gelap pun. Mesti orang siram bunga ni.. Aku menoleh kebelakang.

Dibelakangku, berdiri seorang lelaki muda yang tidak terurus dan mabuk sedang melakukan aksi pornografik dalam keadaan mata terpejam.

Patut la hujan kuning.

Aku cepat-cepat bangun dan menjerit. “OiiiII !!”

Lelaki tersebut kelihatan terkejut dan membuka matanya sedikit. “Trees now days can speak. Hi there. You have a nice flower. Please don’t get angry. You seem like a beautiful toilet to me” dia bercakap dalam keadaan mabuk.

Aku yang dah kuyup dengan air mula naik marah. “You’re son of bitch!!”
Astaghfirullah hal azim. Ape aku cakap ni. Ya Allah. Padahal bukan salah dia pun. Aku yang nyorok kat sini.

“Fine.. I’ll close it.” dia menutup zip seluarnya dan berlalu dengan muka masam. “I hate talking tress. Bad mouth” dia berjalan sambil terhuyung-hayang.

“Hey!! I’m sorry.”aku rasa bersalah.

Dia hanya berlalu.
Tiba-tiba seorang kanak-kanak lelaki dengan skate board nya berhenti dihadapanku. “The man in blue shirt told you to go back to the hotel. He got a surprise for you”

Aku terpinga sebentar. Ape jenis surprise pulak si Hamdi ni?

“Err.. ok. Thanks” terpaksalah balik sorang-sorang dalam keadaan macam ni. Adoi..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


“Mane pulak Adlina ni??” Hamdi berlari kearah satu lorong diantara dua kawasan tinggi.

“Hello, old friend..”

Hamdi menoleh. Sekumpulan lelaki mengelilinginya secara tiba-tiba. Geng Parkour.

“What do you want?” dia menghadap lelaki sasa yang menegurnya tadi.

“Just checking if u’re still alive. Hahahaha” Mereka gelak bersama-sama.

“I’ve no time for this.”Hamdi cuba untuk beredar tapi dia ditahan.

“You owe me a life. And you’re gonna pay for that.” Lelaki tadi menjerit. Tatu singa dibadannya menggambarkan amarah di hatinya.

Hamdi membisu sebentar. “Please forget that. Let her rest in peace”

“Nonsense. She won’t. Hmm... what a beautiful wife you have.” Dia menendang perut Hamdi dengan kuat. 
“I’ll make sure that she will feel every single pain you give to my sister!!”

Hamdi tersungkur jatuh. Dia tak mahu melawan. Mereka berlalu pergi sepantas kilat.

“Leave her alone!!!!!!”

8 comments:

syira mahazir berkata...

cis...igt kn btl2 gay huhu..

Ed berkata...

suspen sungguh.

Tanpa Nama berkata...

hahaaa,saspen nak mampus tol la..

cik n.haliban berkata...

aiks...
kena belasah pula. td bagi pesanan surprise...

Tanpa Nama berkata...

plz sambung la cepat2.nak tau next en3.

fasha faris berkata...

huh.. baru nak tarik nafas lega hamdi bukan gay... jantung da hilang rentak tempo balik sebab cemas tiba2 plak si hamdi ni kena serang.. adoi.. saspen tol.. wut happen next?

IVORYGINGER berkata...

alamak... hamdi sdg cari Adlina. then sapa yg bg arahan suh adlina blik kat budak kat taman tu??? xnak la pkara buruk blaku pd adlina ats kisah lalu hamdi. hope cik writer leh post cepat2x next entry. nk tau sgt apa yg akan blaku n kisah lalu hamdi.

Tanpa Nama berkata...

Wow! I'm really enjoying the style and design of your weblog. Are you using a custom made template or is this readily available to all individuals? If you do not want to say the name of it out in the general public, please make sure to contact me at: jeramymccurdy@web.de. I'd гeally enjoy
to get my handѕ on this template! Ϲheers.

Here is my homeρаge: Old Females

 

Hana - The StoryTeller a.k.a. Penglipur Lara Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template